Men, du! Skal vi være venner?

Våre venner får fordeler som rabattkoder, eksklusive invitasjoner til arrangementer og mer. Vi sender maksimalt 6 nyhetsbrev i året. Vi lover å ikke mase. Det kan heller hende at du faktisk savner oss.
Meld deg av når som helst med ett klikk hvis du ombestemmer deg.

Om Oss

“Litt i maten, litt i kokken.”

Kåret til årets beste øl av Det Norske Måltid

VÅR HISTORIE

Lidenskap til smak.

Drum Brew er et kjent Beer-brand i hjertet av Arendal, Norge. Kjent for sine varierte og gode øl laget med lokale ingredienser.

Drum Brew serverer et mangfoldig klientell av ølentusiaster, matkjennere og reisende. Vi har høstet anerkjennelse for våre kvalitetsbrygg og kreative “øl-mat-sammensetninger“.

Historien om Drum Brew

Etter at vi vant årets øl i Det Norske Måltid burde vi egentlig vært over alle bakker og berg i Norge for å fremme vinnerølet – og Drum Brew. Men… Covid satte en stopper på dette… I 2021 ble vi kontaktet av en hyggelig kar som er stasjonert i Norge grunnet oppdrag for Salomon. Sebastian Mamaj ønsket å lage en liten filmsnutt om Drum Brew, og reisen. Her har du den!

Vår tilnærming

Vår unike bryggetilnærming og filosofi

Lokale råvarer

Vi samarbeider med Arendals Bryggeri som brygger for oss. Vi er stolte av å bruke kun de ferskeste lokale ingrediensene, noe som reflekterer vår forpliktelse til bærekraft, støtter samfunnet og sørger for at hver slurk fanger essensen av Sørlandet.

Kreativ smaksfusjon

Hos Drum Brew er vi dedikert til å flytte grenser ved å skape unike smaker som overrasker og gleder. Våre brygg blander sømløse ulike ingredienser for å tilby en virkelig eksepsjonell opplevelse.

Ølsmaking: Ta med deg venner, kolleger eller din kjære på en hyggelig og uforglemmelig opplevelse!

Len deg tilbake og nyt, mens en engasjert ølkelner forteller om ølets historie, smaker, lukter og tar deg med på en reise med fokus på øl og mat i kombinasjon. Opplevelsen vil garantert gi grobunn for eksperimentering med øl på kjøkkenet hjemme.

Viltre ølbryggere, lidenskapelige hobbykokker

Drum Brew består av viltre ølbryggere og lidenskapelige hobbykokker, eller motsatt om du vil! 
Vi har røtter fra Tromøya utenfor Arendal, akkurat som gulrøttene vi bruker. “Drum” klinger fint med (Trom)øy  men betyr fat/tønne. Fatlagring er noe vi kommer til å satse stort på i tiden fremover.
 
Vi brygger per i dag på leiekontrakt hos Arendals bryggeri, sammen med en rekke andre mikrobryggerier i Norge.

Mat og øl knyttet sterkere sammen

Vår visjon er å knytte mat og øl sterkere sammen. Øl skal ikke kun passe godt til mat, men også i mat, som smakstilsetning og krydder.
Alle våre øltyper er laget for å passe veldig bra til og i det aller meste av mat. Vi ønsker å levere øl av topp kvalitet, men gjerne med en noe utradisjonell tvist. 
For eksempel: 
– Sort tigerpepper i vår “Hove Blonde”
– Ingefær, chili og sitron i vårt krydderøl “Ging”
– Ferskpressede lokale gulrøtter og krydder fra Harahorn Gin i vår Gulrot Gose

Ingen snarveier tatt

Når sensommeren kommer, er det på tide å høste de beste gulrøttene i verden! De vokser nær Raet på Tromøy utenfor Arendal, der salter og mineraler fra havet gir dem en fantastisk smak. Vi tar ingen snarveier med råvarene våre – vi vil aldri gjøre det!
Dette ølet er ikke for pyser eller ‘jålekopper’ – det gir deg nattsyn og hår på brystet! Så husk regelen vår: “Litt i maten, litt i kokken.”

Adresse

Torvet 3, 4836 Arendal

Epost

contact@drumbrew.com

Telefon

+47 90094927

Scroll to Top